10.53, 3 2 1 - Go.

Igårdagen spenderades på Blåstället, där jag fyndade en asball stickad tröja med en insydd fluga, en jacka/kavaj och en väst. Vi hittade också en väldigt gammal trä verktygslåda som vi har i vardagsrummet. Också en ljuskrona som hänger nu ovanför köksbordet. Efter Blåstället blev det fika på Kungsgatan och då var adorable Veronica med.
My hoe ringde och vi bestämde en träff för att se lite filmer. Hellride och Beck, sista vittnet blev det. Efter att ha följt hoesi en bit hem som en gentleman så slängde jag mig i soffan och fortsatte att glo på Sex & the city.
Sömnen inträffade strax innan 2.

Klockan 8 imorse blev det brainstorm. Fast jag låg å degade till halv.
Sen steg jag upp och började packa, för idag drar vi först till Kumla, till min broder och hans flickvän. I'm gonna get a new haircut. När det skett så drar vi till Finspång, till syster & familj. Där stannar vi över natten, sen åker vi till Norrköping, där ännu en syster och stad väntar på oss.
Torsdag blir det en hel dag i Stockholm. Fredag Norrköping & lördag Stockholm + Keane.
Bättre vecka får man ta å leta efter!


Vi hörs.21.53, the perfect couple.Keira Knightley & Rupert Friend -
Hot, hot, hot, hot.
Hot, hot, hot, hot, hot.
Hot.

23.52, the drought.

Jag är just nu på avsnitt 11 av första sesongen av Sex & the city. Jag fick låna boxen av adorable Veronica. Så här har man suttit hela kvällen. Småkäkat lite polly och marabou, druckit 2 koppar med , och funderar på en tredje.
Och vet ni vad jag har märkt? Det är kolsvart redan vid klockan 6. Och jag tycker det är mysigt. Tända ljus har varit lite överallt här hemma idag, och jag har suttit i soffan med mitt skissblock och skissat lite lagom mycket. Jag har saknat det.
Och sittandes här tittandes på Sex & the city får mig å längta ännu mer till Stockholm med Ida. Vi ska gå runt där, med en varsin latté letandes och våldgästandes varendaste liten affär som verkar intressant. Det kommer att bli hur kul som helst.
Och sen har vi ju Keane, yeah!

Imorgon så ska Ida och jag till Blåstället och sen fika på Kungsgatan.
And that's what I call cozy.
Nu ska jag sätta på vatten och fortsätta glo tills ögonen rullar ihop.


01.19, soul sacrifice.

Ida och jag har precis sett på The Pianist.
Den var hemsk. Hemskt bra, men hemsk. När han spelade för den där soldaten närmare slutet, jag lovar, jag hade tårar i ögonen.

Jag kan inte heller sova länge på morgonen. Imorse vaknade jag 8ish. Men jag låg och somnade om och vaknade hela tiden till klockan 11ish. Ida och jag fixade frukost, sen slöade vi lite lagom. Jag har lyssnat på lite gammalt och nytt på myspace.
www.myspace.com/themusicofjacobgolden
www.myspace.com/owlandpenny
www.myspace.com/thisisfirstaidkit

Check it out!

Ida och jag har också bakat muffins idag. Choklad muffins. De blev lite brända, men ändå goda.
Efter det kom Rickard och hämtade oss och vi for upp till mormor. Där satt vi och pratade tills Veronica och Ingegerd också kom. Vi tittade på Otäcka odjur, som gick på 3an. Det var tusen år sedan sist.
Vid 9 tiden var man hemma, och jag fick lite pratat med min navi blue. Och han saknar mig. Och han vill träffa mig, nu. Och det krossar mitt hjärta att vi inte kan ses förens om cirkus 2 månader. Det är inte så långt kvar, men det känns ändå så långt bort.
Jag hatar det här,
åh.

Jag ska somna till Pride and Prejudice nu,
eller till min bok. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu.


Storasyster <3 Lillasyster.

13.38, I can't help falling in love with you.23.56, quiero dormirme esta noche y despertarme a tu lado.

Idag har jag gråtit.
Jag har gråtit av förtvivlan, av saknad & av lycka.
Jag hade en underlig konversation med min navi blue. Jag blev ledsen och trodde att han inte ville ha mig längre.
Sen träffade jag underbara Fia & Elle, och jag fick ur mig lite mer än bara ord. Jag visste inte att jag kunde låta på det sättet. Så... gnällig tjejig. Men sen bestämde jag mig att skicka ett sms till min navi blue, för att han ska ha klart för sig att jag älskar och saknar honom så mycket att mitt hjärta kommer att gå i konkurs pga hjärtslagsbrist.
Jag fick svar, och nu har jag fått klart för mig att han älskar mig också. Och jag gillar att han kallar mig prinsessa. Det är konstigt när andra säger det. Då undrar man typ, hur gammal tror man att en är. Men när han säger det så blir jag alldeles varm inombords och bara ler. Och han kan skriva så mycket fint i så kort. Jag skrev liksom 2 sidor sms till honom. För han var det knappt 1.
Men åh vad glad man blir ändå.

Annars så har dagen var bra. Dagen börjar med körsång, fast jag kunde inte sjunga för min äckelpäckel hals så jag läste några kapitel i min bok. Sen var det spanska och vi såg på film. En så bra film att jag glömde bort tiden att jag missade min trummlektion. Satan, säger jag då! Men detta var min sista spanska lektion, för jag fixade min tenta hur bra som helst. MVG, det ni!
Mer film blev det på svenskan. Och vi skrämde livet ur klassen, vad kul det var! Och eftersom det var Booms sista dag i klassen idag, så fixades det lite tårta och sånt på mattelektionen. Det var mumsigare än mattetalen, kan jag ju lova!
Sen var skolan kaputt och jag vandrade hemåt.
Kvällen spenderades då som sagt med systrarna Broman & The incredible Hulk.
Miljontals tack till er, och det var bra att du pusha mig så, Sofia. Jag är glad nu.
Och nu har jag The Pianist och The man who cried att se fram emot.

Have a great one!


" yo también te quiero princesa."

23.34, my navi blue.


Beatles gör mitt tak snyggt. MGMT gör min vägg snygg.

Jag blir så arg. Msn funkar inte och jag exploderar snart av längtan att få prata med Ivan. Det var länge sedan nu. 3 jäkla dagar.
Annars så har dagen varit urtrist. Och jag somnade på engelskan när vi gjorde en läsföreståelse. Bra Moa, bra.
Efter det så slutade man så jag rusade hem å mumsa i mig lite varmakoppen med digestive. Sen rusade jag upp till sjukhuset for my appointment.
Efter det rusade jag hem igen och började städa. And guess what - jag har ett golv!
Och inte bara städade jag rummet inte, också städade jag min garderob! Och gissa igen, där finns det också golv!
Också har jag pimpat mitt tak och vägg. Det var det jag snackade om, när jag hade en idé. Det ni, det var inte så pjåkigt va!
Resten av kvällen har bestått av slöeri och té. Fyndat lite nytt på Myspace.
www.myspace.com/julietpiper
Jag fick rysningar i hela kroppen.
Imorgon är det fredag och sen lov. Jag får nog reda på vad jag fick på min spanska tenta imorgon, ih. Och jag ska spela trummor imorgon, ih.
Jag ska nog fira början på lovet med kaffe på Kungsgatan eller så. Med sällskap av min fina bok.

Nu ska jag sussa till min sovmix,
Nightys.

00.14, tick tack.


I don't wanna wake up knowing I don't have a future.


Det är nästan som om allt är om tid.
Som, när man är sjuk så säger doktorerna; ge det tid.
När man förlorat något kärt; det tar sin tid, det går över.
Också när man ska plugga, till och med det ska man lägga ner tid på.
Det är nog det. Det är nog tiden som får mig så trött. Jag är alltid trött. Jag somnar på lektionerna, vilket jag absolut inte borde. Jag somnar i bilen, jag somnar i soffan, jag somnar på parkbänkar. Dock har jag svårt att somna på kvällen, i min säng. Det är liksom då man tänker, vad gör han, sover han, tänker han på mig? Tänker han lika mycket på mig så som jag tänker på honom? Vill han ha mig lika mycket i sin ficka så mycket som jag vill ha honom i min?
Idag har inte varit en bra dag. Mitt humör har varit nära dynamiten idag. Det var nästan så att jag bröt ihop. Likaså mitt huvud. Jag brukar aldrig få huvudvärk, men när jag väl får det... Då är det inget som kan stoppa det. Min hals har bråkat med mig idag också. Det känns som om allt bråkar med mig. Men jag hoppas att på lovet att man får sig lite lugn å ro. Att allt tar sin lilla vacation, så jag kan andas ut och in och göra mig redo inför nästa fight.

Min syster har fått mig å le idag, igen. Jag har klippt i lite kläder, och vi har pratat om lite kläder, om stockholm. Snart är hon och jag där, vandrandes i storstaden med en varsin latté i handen.
Vi såg på Walk the line. Den är lika mysig som alltid. Jag gillar Reese Witherspoon, hon är så söt. Och Joaquin Phoenix är gumdomlig.
Glömde nämna att jag såg Iron Man igår också. Den var sketbra. Han är så cool den där Robert Downey Jr.


Nu ska jag låta Alexi sjunga mig till sömns.

Nattipuss.


00.02, I don't know what I'd do without you.

Idag så var det bara en lektion som väntade i skolan, och det var bild i 3 timmar. Vi sydde kostymer till musikalen som ska äga rum v.47.
11.20 var man klar för dagen, men jag väntade på att min Ida skulle sluta, för att vi skulle gå till Kungsgatan och chilla lite. Vi drack latté och bulle. Och satans apa vad dyrt det är!
Det är tur att man inte är å fikar alltför ofta.
Ida och jag pratade julklappar. Det känns konstigt, att redan prata julklappar. Men det är ju faktiskt snart november. Och sen december. Och sen 2009.
Vad tiden går.
Min önskelista är inte alls lång. Det som står högst på önskelistan är The Who plansch, Woodstock filmen och Skins sesongerna. Heller skulle det inte skada med ett trumset. Men det känns som lite för mycket begärt.
Men man fyller ju 18 också! Muhaha. Och då planerar Ida och jag ett stort jäkla party, för hon fyller 19 ca 3 veckor efter moi.
Iih så kul det kommer å bli, wie!
Annars så har man boxat idag med favorit nissan. Det var kul och väldigt skönt.
Fast nu har man bläigt ont i halsen, igen. Hurrey för mig...
Men Alexi Murdoch läker mig på hans bästa sätt,
Godnatt.


And I had a dream, I stood beneath an orange sky
with my sister standing by.

21.57, how I wish you were here.

Jag har varit på ett himlans skuttande glatt humör idag, helt sjukt! Det är ju en måndag! På måndagar ska man vara eländig. Men inte jag inte, det ända som har varit eländigt har varit vädret.
Vaknade 06.45 av en brainstorm, fast låg i sängs till 07.00. Tittandes upp i mitt tråkiga tak. Men jag har en idé, och den får ni snart se.
Men ja, jag slängde på mig lite kläder, käka frukost och sen gick jag, Ida och Sofia till skolan. Första lektionen var gympa, vilket jag inte kunde vara med på. Så jag och Cissi, som inte heller kunde vara med, vi gick och gjorde färdigt våran samhällskunskapsuppgift. Vilket blev väldigt lyckat, om ni frågar mig. Och juste, jag hade suttit på en blöt stol i simhallen så jag gick runt med en hjärtformad våt fläck på rumpan ett tag. Lite pinsamt kanske, men äsch, det var ju bara lite vatten! Sen hade vi matte, som jag var duktig nog att göra ett antal uppgifter - utan att göra ett ända fel! Det ni!
Sen hade man inställt körsång. Jag som skulle sjunga gärnet idag för att fira att mina onda hals är väck. Men icke då. Istället så började jag läsa en underbar bok. Tillsammans är man mindre ensam, skriven av Anna Gavalda. Jag har redan läst 8 kapitel. Och jag älskar filmen, så boken borde och verkar helt underbar den med.
Sen hade jag spanska, som jag tentade av idag. Det var riktigt kul faktiskt! Och skönt att få det gjort, nu kan jag verkligen sätta klorna i matteboken ordentligt.
Sen var det slut med pluggandet för dagen och jag drog hemåt, där en hungrig pappa och syster befann sig. Så vi köpte thai och bjöd Rickard och Veronica också. Mysigt och äckligt gott var det. Efter maten drog jag på mig mina fina och trasiga röda stövlar och "I know what you did last summer" regnkappan och tog en promenix upp till världens bästa mormor. Och där satt vi, jag med mitt té och hon med sin snus. Dig tycker man hjärtligt mycket om, mormor lilla.
Hempromenaden var faktiskt rätt skön, även fast vinden busade med min lugg så att jag såg nada. Men jag lyssnade på den fina musiken som dundrade i mina öron. Och det fick mig att tänka på den sommaren och de dagarna som vi hade.
Och nu, nyduschad och nyrullad i mitt täcke, nä nu känns det rätt ensamt. Och tanken av att det inte gick att du kunde komma till mig nu... Känns ensammare än någonsin.
Vi får se till att tiden vi kommer att ha nu i vinter, kommer att vara för evigt.
Eller, i alla fall så länge det går.


Jeansskjorta som jag fått från världsbästa mormor, halsduk från Monkipins från Vaxkupan(?) & egna sönderslitna H&M strumpbyxor som jag snott från min syster, förlåt att jag trashade dom Ida, du ska få ett par nya!

00.09, I could love you forever.


Where were you while we were getting high?

17.45, am I living in a dream?

Igårdagen var sjukligt kul. Det slutade inte som jag hade tänkt mig, men det var sjukligt kul ändå.
Imorse vaknade jag prick 9. Då vaknade resten av sötnosarna också. Vi satt och pratade och skrattade om igårdagens bilder (bilder finns på www.ezekiel.bilddagboken.se). Sen bakade vi scones som vi mumsade upp. Det har blivit en sån hära måste göra i helgen mojs. För att det är så förbannat gott!
Jag hade glömt min mobil hemma hos Froste, så vi stack upp det och hittade några bakisar och min mobil. 
Solen har skinit för det mesta av hela dagen. Så jag gjorde flädersaft och kastade i 3 hjärtformade isbitar i den. Tog mina rayban lookalike glassisar och datorn och vi krashade på balkongen i en timma eller så. Ur högtalarna spelade Wolfmother. Jag är verkligen helt tagen av dom. Av rösten, av känslan, av allt.
Speaking of feelings.. Så är jag kärare i någonsin. Jag är kär i Ivan, jag är kär i mina underbara kompisar. Jag är kär i min familj, jag är kär i musiken. Jag är fylld av kärlek! Och jag vill kunna ge allt det fina och allt som är bra till dessa.
Och nu vill jag att det ska bli jullov. Så att jag kan ge dig all kärlek som jag har att ge, till dig. Fast, först kan den 1a november vara, sen är jag bara din.

Men nu ska jag och Ida köpa godis.
Puss och hej.


She gave me some love.

Lightning crash on the hill tonight, yeah.

12.24, rock me to harmony.

För att ha sovit i cirkus 5 timmar så är jag pigg & pepp.
Igårkväll blev det film mys hos Sofia med trevligt sällskap.
Fight Club, Donnie Darko, Cry Baby & Natural born killers, mmmmm.
Så runt 05.00 var man hemma, begravd i sängen. 10.00ish väckte Ida mig med min kamera, så där lär ju finnas bilder that you may never see, ha!
Annars så började dagen med en dusch & Wolfmother. Och när jag har skrivit klart här så ska jag sätta igång och städa min garderob(!) och hitta en outfit till ikväll, för ikväll blir det á la 60.
Så nu står det 10 7.2er på bordet som bara längtar efter att få komma i my belly.

Bira bira bira - bärs bärs bärs!Wolfmother.

I just want to disco

01.22, nyduschad och fresh.
Kom hem för en stund sedan, det var lite födelsedagspartaj för Carin som fyller år idag, gratulationer till henne!
Det var lite skojigt sådär, det allra skojigaste var strippningen, haha! 
Fast det var inget drickande för min del. Jag sparar mig till 60-tals festen som är imorgon eller på lördag. Pepp, pepp & pepp!
Idag känns min hals mycket bättre. Det var inget fel på mina halsmandlar. De så kallade doktorerna sa att det var bara något vanligt virus, och att jag skulle ge det tid. Idiotas.
Aja. Men jag var hemma igår. Jag hade världens mysigaste eftermiddag & kväll med min älskade syster. Vi satt och pluggade i ett antal timmar, sen ordnade vi lite glass och kollade på Camp Nowhere i sängen. Där vi sen somnade. Tack för den, love.
Men idag var jag i skolan. Vi håller på med fotografi på bilden nu, wie.
Och jag är glad, glad & glad för att på ensemblen ska jag spela trummor till en Joe Cocker låt.
FUCK FREAKING YEEEAH!
http://www.youtube.com/watch?v=p9yCvd86-P4
Me likey very mucho!
Jag sminkade mig idag för första gången på cirkus 2 veckor. Med mina nya mascara som jag tycker om, ja.
 
Nein men nu ska jag sussa.
Nightys!


New mascara, Isadora. (allergi tested)

Heartache


8 mm.

22.22, make a wish.
Jahopp.
Eller man kanske ska säga,
another day is here and I'm still alive. (The Subways)
Neh, men igårkväll så rasade lite av allt. Han kommer inte till mig i höst. Det gick bara inte. Och han sa, att det var droppen. Han har inte mått så bra på sistone och detta var droppen.
Jo jag säger då detsamma! Han skulle bara veta hur länge jag bara låg i min säng, gloendes upp i taket, och känna fem tårar rinna ner. Inte mer och inte mindre än 5 ynka tårar.
Men jag orkade dagen i skolan. Jag älskar mina vänner. Jag hjärtar er allihopa!
Och min mamma.
Hjärtan till er alla!
Min syster har vart mitt sällskap idag. Hon förtjänar massa med hjärtan. För att hon är baest.
Vi gjorde veg.burgare, vilket var mumsfilibaba. Sen städade jag mitt rum. Har fått upp vykorten jag köpte på Vaxkupan. Det blir så fint så. Dock har jag inte fått upp nån Beatles plansch heller min MGMT Lp. Jag kan inte bestämma vart de ska äga rum. För att jag ska ha en The Who plasch också lix.
Jag har också fixat min töjning, vilket var på tiden det! Jag är nöjdnöjd. Men det blir inte större än såhär. Och om jag nångång säger att jag ska göra det, then stop me.

Och detta måste jag bara tipsa er om innan jag glömmer det -
Yoghurtglass + Bananer + Kanel = GRANDE MMMMMMNESS!

Fast det gör ont å svälja.
Det ligger kanske en förbannelse i mina halsmandlar, enligt min fader. Så kanske man ska kolla upp det.

Men nä.
Jag ska försöka få i mig lite sömn ikväll.
Nighty.

00.34


No puedo respirar.

Söndag

Hallå ja!
Nu är klockan 20.31 och jag ser Johan Glans på tv skärmen. Han är allt go, den där Glans.
Jag sov exakt 5 timmar inatt. Jag vaknade av att den älskade höst solen sken så vackert. Lillan var redan uppe, och vi bestämde oss för att baka scones & soppa å sen käka upp det på balkongen.
Scones och hallonsylt, mina damer och herrar. Geeeeezus.
Senare åkte syster, fader och moi till mormor, och där befann sig det fina besöket. Min kusse Emelie med sin söta familj Jon och Greta, :)
Geeezus igen, sikken söt kicka asså! Man kan bara inte sluta glo.
Efter några timmar så for dom vidare, men det var jätte kul å se dom igen. Och man kommer se dom om 2 veckor igen. I Stockholm. Och då är det Keane.
WO freaking HO!
Annars så har jag bara suttit här å njutit. Fast kan nog inte boxas på tisdag, pga äckel förkylning och ögon inflamation. Ida verkar också bli lite sån, trist.
Men jag vill.
Varje gång jag ser mig själv i spegeln så tänker jag, urk.
Jag vill ändra på det. Jag vill kunna se mig själv i spegeln och sen kunna le.

Imorgon är det skola igen vilket känns både bra och dåligt.

Men det är väl bara att bita ihop!


Sockersöta Greta och jag.

Home sweet home.

Christian Slater och Patricia Arquette i True Romance.


05.23, söndag.
Man kan inte ha haft en bättre lördag/söndag.
Lämnade Norrköping idag, vilket var tråkigt och lite sorgligt eftersom Emma är kvar där. Och själva Norrköping.
Men vi är där om 2 veckor igen, yeah!
Min buss gick 13.10 från Norrköping. I bussen läste jag lite litteratur och lyssnade på massvis med musik.
Dire Straits, Skid Row, Almedal, Shout out Louds..
17.40ish var man framme i Götet. Det var 20 minuter för tidigt, Go swebus! Fast jäklar vad bussen stank. Asså, ew.
18.10 var man påväg hem till Lyset igen. Pratade med syster och Sofia, och de hade planerat innekväll med film och nybakna muffins. Choklad muffins. Med nougat.
And I said mmmmmm.
Vi såg på True Romance.
Hur satans jäkla grym som helst!
Ich liebe Tarantino and his mind.
Sen såg vi Sex & the city filmen, den var bra.

Men näe. Här rullar mina ögon ihop om några sekunder. Jag ska sussa i några timmar.
Nattinatt.

Skid Row

 
Remember yesterday, walking hand in hand.
Love letters in the sand, I remember you.
Through the sleepless nights, through every endless day,
I'd wanna hear you say, I remember you.

Norrköping


While my guitar gently weeps.

12:08, torsdag.
Det bästa med igårdagen och idag är nog gitarren, utan tvekan. Även fast den är trasig, så blir jag ändå glad över att se den. Ann-Marie, har jag bestämt att den ska heta.
Ja, Ann-Marie.
Så jag tog tåget till Katrineholm igår. Jag träffade Åse och vi fikade och hade trevligt. Sen körde hon mig till Vingåker, där vi var på den dära stora klädaffären, Outlet eller vad den nu heter. Åse gjorde mig sällskap där tills Emma, Lisa & Heidi kom. Jag fick en jättefin värmeljus slinga av Åse. Den ska jag ha bredvid Bob & Audrey.
Sen åkte Åse, men innan dess fick jag min gitarr. Min Ann-Marie.
Hittade ingenting på Outlet, och jag hade inte råd att hitta något heller så.
Men jag fick en allergi testat mascara & något silver shampoo (som är bra för blondies) från Emma. Väldigt snällt.
Vi köpte morötter, gurka, Holiday & Tortilla dipp och gräddfil. Och med det gjorde vi dipp. Så fixa vi lite falafel och bulgur ris. Äckligt gott var det. Jag känner bara hur magen fortfarande putar ut. I look pregnantoe, höhö.
Min förkylning känns bättre, mina ögon också för den delen, de är bara lite irriterande.
Jag har inte pratat med my love på över en vecka och jag blir galen.
Och nu ska jag slänga mig i soffan å plugga, vilket inte gör saken bättre.

I just wanna punch faces.

Norrköping


Solglassisar från Arvikafestivalen 08, kofta från H&M herr, halsduk från Monkilinne från Myrorna i Gbg, väska från Lindex leggings från wherever you want it to be.Onsdag, 08:54.
Jag har vart vaken i cirkus en timma. Låg i sängen och degade och njöt av solskenet som blänade så fint. Kollade lite i Sofis Mode, och nu har jag blivit lite kär i ett par stickade tajts från Monki. Great!
Men nu ska vi inte klaga på fattigdomen, även om det behövs..
I måndags så vaknade jag vid 08:00 då med. Jag tog en dusch, åt lite frukost och sen satte jag mig å pluggade i ett antal timmar. Vid 16.30 drog jag mig ut i staden och visiterade första affären här i Norrpan - Vaxkupan.
Där köpte jag 10 vykort & en MGMT LP skiva. Jag kunde verkligen inte låta bli. Anything for my wonderwall.
Sen kom Emma och mötte mig och vi besökte också apoteket pga mitt öga. Fick nå saltvatten mojs. Hoppas det blir bra nu.
På kvällen såg vi på Heartbreak Hotel, den var rätt bra ändå. Också innan vi slockna såg vi på 2/1 men. Asså, hur kul är inte det på en skala?!

Igårdagen var prima. Vaknade runt 08:00 då med, antar att jag inte kan sova längre än så. Tog en dusch, käka frukost och satte igång med plugget. Runt 14:00 drog jag ut på äventyr.

Där gick jag runt med min Canon & min laktosfria latté med Dire Straits i öronen. Försökte hitta Myrorna, men det gick inge vidare.

Klockan 16:00 träffade jag min kära kusin Camilla med hennes små sockertoppar & man. Tyra, Märit och Uffe. Presenterades också för deras igelkottar. Hur söta och tagiga som helst!

Jag fick en massa kläder och adidas väska från Camilla som hon inte ville ha kvar, tack så <3ligt. Sen så drog vi oss till Myrorna. Fyndade en stickad, jätte mysig tröja & en väldigt gammal kamera. 75 spänn!

Senare sa vi So long, och jag träffade Emma och vi stack ut på grekisk restaurang. Det blev Desparate Housewifes innan sussning.

Och idag ska jag till Katrineholm och hämta min efterlängtade gitarr! Och efter det blir det Vingåker.


Laters!


Norrköping.

Efter en go helg så drog jag mig till Norrköping till min syster Emma.
I just needed to get away for a bit.
I fredags så tog Ida, Elin och jag med oss Sofia till Uddevalla för att se ett uppträdande med Bob Dylan låtar. Det var Sofias födelsedagspresent från oss. Det var jätte mysigt.
I lördags så drog vi - Ida, Rickard, Elin, Veronica och jag till Götet. Jag köpte världens goste halsduk från Monki, en stickad tröja från Myrorna, ett linne från Myrorna, en bandana från Emmaus & en minitee från Tant Gul.
Det var massa mys. På kvällen var det beer fest hos marinbiologerna. Gött kul! Och jag drack från någon slags tub grej, som jag senare fick veta att det var från en dammsugare. And I said ew.
Men ja, lagom glad vart man ändå. Det värsta var att mina skor blev inlåsta i en av lägenheterna vi var i så jag fick gå hem i bara strumpor i det regniga och blåsiga vädret. Så gissa vad jag gjorde när jag kom hem? Jag tog en lång, väldigt varm dusch, mmm.
Jag sov i kanske 4 timmar, sen var det dags att gå upp igen för att hinna med tåget. Resan gick bra. Och tack Ida för att jag får låna din mp3 <3 It's my best friend while I'm gone.
Vi glodde på På smällen, Parlamentet och Mord i sinnet på kvällen. Vi mumsade på glass & pepparkakor.

Jag är förkyld och misstänker en ögon inflamation,
helskotta!


Knarksparkar denna veckan;

Skid Row,
Jose Gonzales,
Billie the vision & the Dancers
Bob Dylan
The Beatles
The Pixies
Placebo
The Sonics
Band of horses
Keane
...


Matteplugg,
"We had a promise made
We were in love."

LW


Du har rock'n'roll i dina bröst
Du har blues i dina lår
Du har visor i ditt hår
och poesi i dina sår.

Y cuando no estas lo estoy deseando.

Wednesday going on thursday.
Jag har jätte ont i halsen och är hur pigg som helst. Det har ändå vart en fin början på oktober månad.
Jag fick min Oasis skiva idag på posten, vilket är det uttjatade ordet UNDERBART! Köpte också en töjning på 8mm, dock har jag inte kunnat få i den, men på fredag ska jag ner till M house å be henne fixa det, jag är okunnig, hehe!
Imorgon ska vi ha en sån dära Kulturdag grejs, hela dagen! Urk, känner mig inte så pigg på't.
Imorgon fyller också finfina Sofia år! Grattis till lillan <3 Fredag blire songs of Bob Dylan, exciteeed!
Träffade Sofia & Fredrika efter töjningköp, och de hade bakat paj, mumma. Sen stack vi till Oscars för där var det några band från skolan som skulle spela. Lisa befann sig där också.
Thank you for tonight sweeties!

Jag har pratat med det finaste om när han kan komma. Och jag hoppas, hoppas, hoppas att det blir snart! Jag blir galen annars. Eller, galnare.
Kan man säga så?
ÅH JÄKLA HÄRLIGA ÄCKEL HAV SOM HÅLLER OSS ISÄR.
Mierda.

Också måste jag skärpa till mig när det gäller mat å gott och sånt.
Jag ska träna, jag ska vara nyttig och ja. Ja.

Nattpuss.
ps. Jag är också jätte kär i Armand Mirpours nya musikvideo, check it freaking out;
http://www.youtube.com/watch?v=DRtHljxCtbQ  pd.


"eres la niña de mis ojos"

RSS 2.0