The day's finally here.


Peace & Love med underbaraste syster, och lite till.
YEAH!

Experimental.


Jag experimenterade med det förflutna idag. Minnena, tankarna & färgerna. Charlie Chaplin har inget med detta å göra. Jag skrev ut ett arbete om honom och just de orden blev sådär. Jag tycker han var underbar.

Dagen har varit seg, men ändå rätt go. Jag och Sköna S bakade kladdkaka till pappsen eftersom han fyllt år. Det var äckligt gott. Vi såg på Wristcutters: A love story. Den var annorlunda, men mycket bra! Jag gillar Patrick Fugit & Shannyn Sossamon. Har inte de också varit eller är ett par? De skulle passa som det iaf.
Efter att Sköna S lämnat Almgatan så kom kära syster efter ett tag, och vi käka ännu mer kladdkaka och såg på What happens in Vegas. Rätt kul ändå. Men ja, det är också en sån film som det finns tusentals av.
Jag har också beställt bussbiljett till Peace & Love och Arvika.
Om 3 dagar sticker jag, Ida och Julia till Borlänge. WO-freaking-HO!
Den 2a åker jag med Ines, Tess och några till, till Arvika. Och där kommer jag träffa älskade Sara och hennes gäng.

Skepp ohoy!

Veckans...

...bästa - Fina och trevliga människor.
Sämsta
- Vädret. Jäkla blåst!
Klädsel - Mest jeans, faktiskt. Och stickade tröjor. Skööönt.
Film/er - Amelie d'Montmartre (en av världens bästa filmer, alltid tyckt.), The sweetest Thing (detta kallar jag en riktig, porrig komedi!), Garden state (natalie portman & zach braff, fin kombination!).
Knarkspark/ar - Billie the vision & the Dancers, Kings of Leon, Iron & Wine, Lars Winnerbäck, Joy division.
Babe - Tro det eller ej, Billy Crudup. (bilden nedanför, längst fram.) Jag tycker han var extremt snygg i Almost Famous. Också var det en bra film!

Också ett stort grattis till min pappa som fyller 55 år idag!
Hurra för pappsen!


Ur filmen Almost Famous. Sevärd film. Se den!

T-Torsdag.

T-Torsdag står faktiskt för Trist torsdag. Och Tanke torsdag.
Jag vaknade klockan 1 hemma hos söta Lisa och vi tog oss lite frukost och sen tittade vi på Silk. Som är en sån där vacker film. Och sånt tycker jag om. Jag tror t.o.m att jag ska se på Pride & Prejudice ikväll. Det bara känns så.
Jag var i kyrkan igår, förresten. Lisa skulle dit på någon mässa så jag hängde på. Det var intressant, men det är nog inget jag vill göra om. Jag förstår mig inte på det. Jag menar, med all respekt för alla som tror på Herren där uppe, så förstår jag inte. Inte, inte alls. Varför ska man förlåta någon som inte har med saken å göra? Varför ska man tacka någon som inte har med saken å göra? Nej, nej. Jag tror på annat. Jag tror på lite hittan och dittan.
Musik har hållt mig sällskap idag. Billie the Vision and the Dancers. Lars Winnerbäck. Sufjan Stevens. Marcy Playground. Bob Dylan.
Har också sett på 27 dresses. Och nja, det är ingen favorit film direkt. Helt okej. En sån där typisk film som det finns rätt många av.
Dagens plagg har varit en stor tee. Alltid skönt att gå runt i hemma.
Nu blire movie time.
Nattpuss.


Jag kände mig rätt inspirerad idag. Tog lite bilder och lite annat.

Tisdag


Bild tagen av mig från idag i parken. Det trevliga sällskapet var Johanna och Sofia.


En dag fylld av kärlek!
Efter att ha vart på lite tråkigheter så träffade jag Johanna och sköna S. Vi satt i parken och mumsa i oss en varsin glass. Min sommarglass är nog 88:an. Min sommardricka är Festis Guanabana & Pineapple. Svingo!
Dagens klädsel har varit jeans, linne, bandana & hoodie.
Dagens filmer The heartbreak kid & I am legend. Och ja, de hamnar inte på någon favorit lista, inte. De var helt okej.
Musiken... Joy Division, Shout out Louds och Lars Winnerbäck.

Nu är jag trött, skriver mer snart, promise.
Laters!

3 veckor

Hej och oj, jag skäms. Jag har inte uppdaterat min blogg på 3 veckor. Jag som skulle skärpa mig med sånt, att inte ha tid för mig själv. Aja, nu är det sommarlov och det känns riktigt bra! Kommer ha mer tid nu, tror jag.
Kan ge lite uppdateringar vad som hänt i dessa veckor.

- Otroligt mycket film med otroligt fint sällskap. Har bl.a köpt Breakfast at Tiffanys, Atonement och Pride & Prejudice (box), Psycho, Sin City (box)... Och man har äntligen sett American Gangster, väldigt bra film. Också Bee movie. Rolig film!
- Också otroligt mycket bra musik!
Veckornas knarksparkar;
Billie the vision & the Dancers
Kings of Leon
Joy Division
The Kooks
 Bob Dylan
 Mgmt
(grym party musik!)
- Fest har det vart mycket av. Väldigt kul! Dock tycker jag att det är sorgligt att alla 3or försvinner nu, när man börjat lära känns dom, sucky! Men det ska bli spännande med nya 1or. Och att börja 2an ska bli riktigt kul, tror jag!
- Månadens högpunkt;
PEACE & LOVE med Ida & Julia.
UNDERBART!
- Dessa veckors klädsel har varit lite slappt. Typ, leggings & stor tröja. Det är nog något av det skönaste som finns.


Jag tog den här bilden när jag sist var i Norrköping. Älskar den staden, mm.

RSS 2.0